Ezen a héten 5 ruhadarabot mutatunk nektek ami még a kevésbé kiművelt geeklányok szívét is megdobogtatja, de az biztos hogy hordani csak azoknak ajánlott, akik már rendelkeznek egy kellően szilárd egzisztenciával.

 

HÉTFŐ

Az ötödik helyen ezen a héten egy bugyi áll a JiNX-től. Egy ilyet biztos rendelek és itt jegyezném meg, hogy ez lista nem szar ruhákat akar mutatni, tehát azzal hogy azt mondom vállalhatatlan nem azt akarom mondani hogy gáz. Mindennek megvan a maga helye és ideje, így a félőrült geekruháknak is, ami minden ebben a kultúrában nevelkedett billentyüktől ragadó kezű, földönülve nintendózó, kifakult speed racer pólót viselő emberben minimum nosztalgikus érzést kelt.

Visszatérve a bugyira csak rózsaszínben kapható, így a fiúsabb lányok sem tudnak kibújni a szin videlése alól. Kicsit közhelyes a szívlakat de ennyi kell úgy érzem. Abszolut ötletes termék, részemről toplistás.

Sajnos a JiNX egyetlen (!:s) magyarországi viszonteladójánál nem lehet kapni, úgyhogy amerikából rendelhető csak.

JiNX: www.jinx.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmurder.blog.hu/api/trackback/id/tr941390719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása