MiNDMURDER BRUTALiZATiON

2009.10.04. 13:12

Kedves olvasók! Mint látható volt, kicsit le vagyunk maradva az újság szerkesztésével. Ez amiatt van, mert rengeteg dolgunk lett hirtelen, de igyekszünk igy is tartani a helyzetet.

A közelmúltban új projekt indult itt a MiNDMURDERen, amely a Brutalization nevet viseli. Szeretnénk komolyra fordítani a szót úgyhogy hamarosan új rovatokkal jelentkezünk, többek közt indul a 'B-FiLES' ami a '60-'80as évekbe visz majd vissza, vagy a 'DELiGHTFUL DVD DEN' amiben egy dvd gyüjtemény alakulását követketitek majd nyomon és szakértőktől olvashattok filmekről, lemezekről. Továbbá beindul a MiNDMURDER TV a Powestation Enterprise kezelésében, ami nem más mint egy amatőr kreativ vállalat a MindMurder teamen belül.

Két új szerzőnk is bemutatkozik, nevezetesen HUNTER HALBER és MADLEN akik a Brutalization keretén belül csatlakoznak hozzánk. Bemutatkozó cikkeiket az Brutalization indulásának a napján olvashatjátok, amit később hozunk nyilvánosságra.

Végezetül még annyi bejelenteni valóm van, hogy megjelent a Brutalization bemutatója amit a Powerstation Enterprise jóvoltából mától megtekinthettek itt a honlapon, vagy a myspace oldalunkon. Tehát a myspace profilunk is elindult. Íme a videó!

MiNDMURDER BRUTALiZATiON. MiNDMURDER. Press START button to play!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmurder.blog.hu/api/trackback/id/tr751426706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása