Machete

2009.09.19. 12:26

 

 „One day of shooting left on MACHETE”

Épp ma olvastam Robert Rodriguez Twitter-én, hogy már csak egy nap van hátra a Machete forgatásából. A filmet már két éve promótálta a Terrorbolygó kamuelőzetesei között, és a 2008-as Comic Con-on beszélt is róla egy keveset.
Elmondta, hogy már évek óta gyűjtögette az anyagot a filmhez, és amikor lett egy lehetőség, megcsinálta a trailert amit a Grindhouse keretein belül mutattak be. Mikor látta hogy az embereknek tetszik az előzetes, elhatározta hogy megcsinálja a filmet.
 

 
 
 A főszereplőt, Machete-t Danny Trejo játssza, nála alkalmasabb ember nincs is erre a szerepre. Rodriguez közismert az alacsony költségvetésű filmjeiről, már azzal is, hogy Trejot választotta, megspórolt egy maszkmestert. A szereplőgárda tagjai között nem kissebb jelentőségű figura, mint a (jócskán megöregedett) Robert De Niro, Jeff Fahey, Jessica Alba, neve található Danny Trejo mellett, de Steven Segal és Don Johnson is közreműködött.
 
Mivel újabb trailer egyelőre nem készült, nem tudni, hogy a film egységes hangulata mennyiben lesz más, mint a két évvel ezelőtt készült előzetesé. Feltételezem, hogy érezhető lesz némi eltérés, mivel itt fordítva történtek a dolgok, látni lehet majd hogy nem ugyanabból az anyagból lett vágva az előzetes mint maga a film, minden esetre reméljük nem von le az élvezhetőségi indexből.

 

 

 

Rodriguez's Twitter channel: www.imdb.com/title/tt0985694/

Machete IMDB: www.imdb.com/title/tt0985694/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmurder.blog.hu/api/trackback/id/tr291392492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása