4 kedvenc WoW machinimám

2009.09.24. 19:17

Kedden kaptam egy vírust, még mindig nem tudtam utolérni magam a munkában emiatt, de a gépem jobb lett mint valaha.

Ezzel együtt elérkezettnek láttam az időt, hogy megszabaduljak a WoW-tól. Kellett a hely is, meg egyébként is, ideje új kihívásokat keresni a való életben. WoW-os pályafutásom emlékére készítettem egy öszzeállítást az 4 kedvenc WoW-os machinimámból. Szinte mind Nyhm keze munkáját dícséri, nem merültem bele annyira a machinimák világába, úgyhogy csak a tömegcikkeket ismerem, de őszintén nem hinném hogy lenne nagyobb menő Nyhmnél a machinima univerzumban.

1.

 

A machinimákról érintőlegesen: Egy dott játék felhasználásával rendkívül szórakoztató videókat hoznak létre elkötelezett, kitartó, türelmes és más egyéb feladattal nem rendelkező személyek. Struktúrájában nem hasonlítani pl az AMV-hez (Anime Music Video) Mert abban ugyebár csak egy videoklippet csinálnak, de itt a felvételeket maguk készítik különböző komoly vágó és szerkesztő programokkal és a zene is egyedi. Egy meglévő alapra átírják a szöveget ami utal arra is persze hogy milyen játékból készült maga a machinima, és még ők is "éneklik" föl...

2.

 

 3.

 

...Ez az amatőr jelleg adja az egésznek a varázsát, mégis ezek mögött az amatőr produktumok mögött is rengeteg munka áll. Ha kedvet kaptál hozzá, vagy érdekel a téma: www.machinima.com/ De YouTube-on is rengeteg "How to..." video van machinimákról.

 

4.

 

Természetesen ahhoz hogy értékelni tudjuk az ilyen videókat rendelkeznünk kell némi jártassággal az adott játékban, vagy minimum empatikus érzéseket kell táplálnunk azok iránt akik videók szerkesztésével foglalkoznak.

Szerző: Bombat

Szólj hozzá!

Címkék: wow

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmurder.blog.hu/api/trackback/id/tr701404756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása